U Frankfurtu spremili ugovor, ne žele da puste Jovića nazad u Lisabon
Njemački klub je sada fokusiran na ugovor s Jovićem, a kako i ne bi bio kada je ovaj zabio pet golova u petak protiv Fortune

Posuđen Eintrachtu

U Frankfurtu spremili ugovor, ne žele da puste Jovića nazad u Lisabon

E. Škorić

U Eintrachtu iz Frankfurta oduševljeni su Lukom Jovićem, a kako i ne bi bili poslije onoga što je u petak napravio.

Podsjetit ćemo vas da je Jović zabio čak pet golova u pobjedi Frankfurta nad Fortunom (7:1) i time je ušao u historiju, a njegov dres je završio u kluoskom muzeju.

Bivši igrač Crvene zvezde je u 10 utakmica ove sezone dao devet golova, a inače je posuđen iz Benfice. U Eintrachtu nemaju namjeru da ga puste da se vrati u Portugal.

"Imamo opciju da ga otkupimo i on će postati igrač Eintrachta", rekao je direktor njemačkog kluba Bruno Hubner.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Činjenica je da smo mu ukazali poverenje i zato će ovo biti dobar ugovor za Eintracht", kazao je on.

Nema detalja oko eventualnog ugovora Eintrachta i Jovića, no vjeruje se da će on itekako biti nagrađen, a za pretpostaviti je i neku veliku odštetnu klauzulu u istom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi