Pet golova i Joviću se odmah smiješi transfer karijere
(Foto: EPA) Luka Jović je ove sezone odigrao šest utakmica Bundeslige za Eintracht, te je postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju u elitnom rangu njemačkog fudbala.

Fantastične igre nisu prošle neopaženo

Pet golova i Joviću se odmah smiješi transfer karijere

Mladi Luka Jović je proteklog petka zadivio svjetsku fudbalsku javnost kada je u dresu svog Eintracht Frankfurta postigao čak pet golova protiv Fortune iz Dusseldorfa.

Eintracht je slavio sa 7:1, a mladi Jović je postao jedan od rijetkih koji su uspjeli postići pet golova u meču Bundeslige, ali i najmlađi pošto mu je tek 20 godina.

Pomenuta partija iz snova, ali i inače sjajne izvedbe povremenog reprezentativca Srbije nisu prošle neopaženo, a Calciomercato je došao do informacija da je Jović "zapao za oko" engleskim velikanima.

Prema pisanju Calciomercata, za Jovića su se zainteresovali Tottenham i Chelsea, a navodno bi Pijetlovi već u januaru mogli krenuti u realizaciju transfera mladog napadača Eintrachta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Luka Jović je ove sezone odigrao šest utakmica Bundeslige, te je trenutno na sedam postignutih golova uz jednu asistenciju. Za Eintracht je odigrao i dvije utakmice u Ligi Evrope i postigao dva gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi