U Freiburgu zadovoljni Sadikuom, čeka se dogovor klubova

Nada Sarajeva ide u Njemačku?

U Freiburgu zadovoljni Sadikuom, čeka se dogovor klubova

  Kapiten kadetske bh. reprezentacije Rijad Sadiku mogao bi dobiti ugovor u Freiburgu. 

Mladi fudbaler Sarajeva je u proteklih sedam dana boravio na probi u Freiburgu, a u stručnom štabu ovog njemačkog kluba su bili i više nego zadovoljni s onim što je Sadiku pokazao trenirajući sa vršnjacima. 

Kako saznaje SportSport.ba, čelnici Freiburga su, nakon što su se prethodno uvjerili u kvalitete 17-godišnjeg defanzivca, izrazili volju da ga angažuju i do realizacije posla je ostalo samo da se dogovore klubovi. 

Krajnji rok za dogovor između Sarajeva i Freiburga je 31. mart, a prije tog datuma Sadiku ne smije potpisati ugovor niti sa jednim drugim klubom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sadiku je, bez dvojbe, jedan od najtalentovanijih igrača u omladinskom pogonu Sarajeva i ne bi bilo iznenađujuće da završi u Freiburgu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi