U Genovi se okupila  'mala Jugoslavija'

Zukanović dobio novog saigrača

U Genovi se okupila 'mala Jugoslavija'

S. Grebović

Dugogodišnji desni bek novosadske Vojvodine Ivan Lakićević novi je igrač italijanske Genoe.

Lakićević je prošao omaldinsku školu Crvene Zvezde, a ugovor sa ekipom iz Serije A potpisao je na četiri godine. Prije Genoe nosio je dresove Donjeg Srema i Vojvodine, za koju je nastupio na 102 utakmice.

Doček novom igraču u ekipu poželjela je prava kolonija fudbalera sa ovih prostora, koju prednjači legendarni Makedonac Goran Pandev, zatim njegov zemljak Darko Lazović i naravno naš Ervin Zukanović.

Nema sumnje da će adaptaciju na novu sredinu podnijeti bez problema kada pored sebe ima ovakve saigrače, a novopečeni bek Genoe je na svom Twitteru objavio zajedničku sliku sa svojim 'Balkancima' koji su mu poželjeli toplu dobrodošlicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi