U Gradačcu oduševljeni potezom Vojvodića: Darko, jedan od nas!

Podržao kupovinu ulaznica

U Gradačcu oduševljeni potezom Vojvodića: Darko, jedan od nas!

S. Mlaćo

NK Zvijezda Gradačac dobio je novu upravu, a danas ovaj tim dočekuje GOŠK iz Gabele u trećem kolu Prve lige FBiH.

U Zvijezdi su odlučili pustiti u prodaju 400 ulaznica koje se mogu kupiti kao pomoć klubu ispred stadiona. Na bh. stadionima publike još uvijek nema, ali u Zvijezdi su odlučili na ovaj način uključiti simpatizere koji tako mogu pomoći klubu.

Brzo je reagovao Darko Vojvodić, sadašnji šef struke FK Olimpik. Vojvodić je i sam vodio Zvijezdu, omiljen je u Gradačcu ali i šire, a kada je vidio objavu javio se i uključio se u akciju.

"Zahvaljujemo se Darku Vojvodiću na kupovini 40 karti za spas Zvijezde! Darko, jedan je od nas!", stoji na stranici Zvijezde.

Zaista gospodski potez Vojvodića koji je nedavno učestvovao i u akciji FK Sloboda, ali i za pomoć dvorani Mejdan, tuzlanskom hramu, te brojnim drugim akcijama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zahvaljujemo se Darku Vojvodiću na kupovini 40 karti za spas Zvijezde! Darko jedan je od nas! #MiSmoZvijezda #MiSmoTim #Gradačačkiglas

Posted by NK Zvijezda Gradacac on Saturday, August 22, 2020

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=276481270317370&set=a.100600857905413[/facebook]

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti