U Gradinu stiglo pojačanje iz Tuzla Cityja

Mladi fudbaler dolazi na posudbu

U Gradinu stiglo pojačanje iz Tuzla Cityja

Saradnja koju su uspostavili Gradina iz Srebrenika i Tuzla City već polako daje rezultate.

U narednom periodu Tuzlaci žele pomoći Gradini kako bi se vratila u viši rang, a nakon što je Azmir Husić potpisao ček u vrijedosti od 50.000 KM, sada je poslao i jednog fudbalera na posudbu.

Narednu sezonu u Slavenu će, naime, provesti 22-godišnji krilni fudbaler Almir Omerović kojem je ovo druga posudba otkako je pod ugovorom s Tuzla Cityjem, obzirom da se prethodno 'kalio' u Slavenu.

Omerović je već zadužio Gradinin dres, a da će biti pojačanje vidjelo se i na prijateljskom meču protiv Mladosti iz Malešića na kojem je postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Putem zvanične stranice Gradina mu je poželjela dobrodošlicu, a i sam fudbaler je istakao kako vjeruje da će svojim igrama pomoći klubu da ostvari zacrtani cilj - plasman u 1. ligu Federacije BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi