"U ime fudbala, nemojte Messija porediti sa brojem sedam iz Juventusa"

Izjava o kojoj će se dugo pričati

"U ime fudbala, nemojte Messija porediti sa brojem sedam iz Juventusa"

Samir Mlaćo

Barcelona je sinoć pred svojim navijačima napravila korak bliže prolasku u finale Lige prvaka. Naime, Katalonci su sa 3:0 deklasirali Liverpool i samo ih pravo čudo u revanšu može spriječiti novog finala.

Briljirao je Lionel Messi sa dva pogotka, a poseban je bio onaj drugi kada je iz slobodnjaka pogodio na maesteralan način. Digao je omaleni Argentinac publika na noge i doživio ovacije, a sigurno će se o tom pogotku dugo pričati.

Odmah je to izazvalo nove polemike o tome ko je bolji igrač Messi ili Ronaldo, a oglasio se i Mario Balloteli koji je u svom stilu odlučio dati komentar.

"U ime fudbala, nemojte ga porediti sa brojem 7 iz Juventusa", napisao je Balloteli, aludirajući naravno na Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi