U inat kritičarima: Balotelli uradio nešto što nikada nije u karijeri

Ko rano rani...

U inat kritičarima: Balotelli uradio nešto što nikada nije u karijeri

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli nedavno se našao na meti žestokih kritika jer ima problema s viškom kilograma.

Balotelli se kasno priključio treninzima Nice, a Roberto Mancini ga je odstranio iz ekipe Italije za meč s Portugalom jer je bilo jasno da ima višak kilograma. Italijanskom napadaču se nisu baš svidjele ove priče i očito je odlučio nešto uraditi po tom pitanju.

Francuski mediji objavili su jutros da je Balotelli šokirao čelnike Nice jer se jutros prvi pojavio na treningu. Balotelli je po običaju zadnji dolazio na treningu, no već nekoliko dana prvi je u kampu kluba, a jutros je sve šokirao dolaskom u 7:30 sati.

Iz Nice su poručili da su pozitivno iznenađeni ponašanjem Balotelllija i očekuje se da brzo bude u konkurenciji za meč. Trener Patrick Vieira je poručio da mu je Balotelli itekako potreban, ali da će se vratiti u ekipu kada u potpunosti bude spreman za to.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi