Optužili Balotellija da je predebeo, a on im odgovorio na vulgaran način preko Instagrama

Navodno novčano kažnjen od kluba

Optužili Balotellija da je predebeo, a on im odgovorio na vulgaran način preko Instagrama

E. Čaušević

Francuski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Mario Balotelli novčano kažnjen od strane svog kluba Nice jer je s viškom kilograma došao na trening.

Balotelli je zbog problema s kilogramima propustio utakmicu reprezentacije Italije jer je Roberto Mancini poručio da nije spreman za meč. Francuski mediji su nakon toga objavili da je Balotelli bio previše lijen preko ljeta, te da ga je čak kaznio i njegov klub kada se priključio ekipi prije nekoliko sedmica.

Navodno, predsjednik Nice, Jean-Pierre Rivere, je novčano odlučio kazniti Balotellija jer je imao čak 103 kilograma kada je došao na prvi ovosezonski trening. Ipak, Super Mario je odlučio sve to da demantuje nevjerovatnim objavama na Instagramu.

"Kažnjen jer sam se udebljao? Prvo pogledajte moje tijelo i onda pričajte da li imam višak kilograma. Drug je*ite se s vašim izmišljenjm pričama. Sada pričate kako sam kažnjen i lažete. Ko god je to napisao ostat će bez posla jako brzo", poručio je Balotelli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Image: Instagram

Image: Instagram

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti