3

Komentari (3)

Divlje Jagode
pazi ovi iz intera su frustrirani sto roma i united traze toliko para za ovu dvojicu !!! znaci i ja bih trebao biti frustriran ,ako zelim kupiti bmw, a imam para samo za ficu !!! pa ne zovu talijane dzaba ciganima
Novibroj
Bolio bi me kurac za sve da imam godisnje 5 milioma evrica I da Sam vec 7 godina slican doprinos imo. Hocu da kazem nebi se sikiro sekunde jedne , tako edine moj I da zavrsis na klupi sta te libo racku uzivaj Bolan kratak je ovaj zivot . djete ti ima rodjendan ti u avionu na stadionu hiljadama km od kuce . Jos 15:milliona evrica I super edine na vrhuncu zavrsi I trosi te millione da se neubudjaju. Nevalja posjedovati pare jer pare nemaju vrijednost stalno se stancaju.
Bulle
Ovi iz Rome jebu Dzeku opasno, iso bi a mora se i nametnut ako zeli da igra, nije mu lako..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.