U Interu izgubili strpljenje: Odustali od Džeke i Lukakua i sada žele dovesti Cavanija?

Frustrirani zbog pregovora s Romom i Unitedom

U Interu izgubili strpljenje: Odustali od Džeke i Lukakua i sada žele dovesti Cavanija?

Endin Čaušević

U Interu su već itekako frustrirani jer pregovori oko transfera Edina Džeke i Romelua Lukakua traju već sedmicama bez ikakvih pomaka.

Novi trener Intera, Antonio Conte, odlučio je da u ekipu dovede dvojicu napadača i to jednog mlađeg, a jednog iskusnijeg. Klub s Meazze odlučio se za Lukakua i Džeku, ali pregovori s Manchester Unitedom i Romom traju duže nego što se očekivalo.

Oba napadača su pokazala želju da dođu u Inter, ali njihovi klubovi prave ogromne probleme zbog visine obeštećenja koje traže. U Interu već sedmicama pokušavaju da završe barem dolazak jednog od njih, ali to im nikako ne ide.

Direktor Intera, Beppe Marotta, jasno je pokazao da je frustriran što Roma i United prave tolike probleme i nije čudo što se Inter okrenuo nekim drugim solucijama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenose da je Inter pokazao želju sada da dovede Edinsona Cavanija iz PSG-a. Navodno, Marotta je već kontaktirao Leonarda i raspitao se oko eventualnog transfera urugvajskog napadača.

Ovaj 32-godišnjag ima veliko iskustvo igranja u Italiji s obzirom da je nosio dres Palerma i Napolija. Cavani ima ugovor do narednog ljeta s PSG-om i ne bi bilo čudo da ga Parižani prodaju s obzirom da mu nisu ponudili novi ugovor.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Divlje Jagode
pazi ovi iz intera su frustrirani sto roma i united traze toliko para za ovu dvojicu !!! znaci i ja bih trebao biti frustriran ,ako zelim kupiti bmw, a imam para samo za ficu !!! pa ne zovu talijane dzaba ciganima
3 0
Bulle
Ovi iz Rome jebu Dzeku opasno, iso bi a mora se i nametnut ako zeli da igra, nije mu lako..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi