U Interu su se prerano obradovali na spisak Barcinih igrača za okršaj na Meazzi

Greškom nije bilo Messija

U Interu su se prerano obradovali na spisak Barcinih igrača za okršaj na Meazzi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv Intera utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je u prvom susretu ovih rivala slavio pred svojim navijačima sa 2:0, te sutra stižu u Milano da nastave niz pobjeda. Ono što je obradovalo navijače Barcelone jeste da se na teren vraća i Lionel Messi koji se oporavio od povrede ruke i u konkurenciji je za utakmicu protiv Intera.

Međutim, na zvaničnom Twitter profilu Barcelone desio se nesvakidašnji propust. Oni su objavili spisak igrača Barce za meč na Meazzi koji je obradovao navijače Intera jer na njemu nije bio Messija. No, nekoliko minuta kasnije su iz razočarali iz Barcelone kada su postavili ispravku i poručili da je i Messi na spisku, te da greškom nije naveden na isti u prvoj objavi.

Fotografija Barça BiH.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije