Valverde poslao jasnu poruku za Malcoma, ali i Dembelea

Računa na Brazilca, ali...

Valverde poslao jasnu poruku za Malcoma, ali i Dembelea

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u gostima uz dosta muke pobijedila Rayo Vallecano sa 3:2 u meču 11. kola španske La Lige.

Katalonci su u samom finišu utakmice gubili sa 2:1, ali su za samo tri minute preokrenuli rezultat i uspjeli da osvoje tri boda. Gostovanje Rayu Vallecanu je bilo teže od očekivanog za Barcelonu, no sigurno da je za njih najbitnije da su na kraju uspjeli osvojiti tri boda i nastaviti niz pobjeda.

Ernesto Valverde se našao na udaru navijača Barce jer ni ovaj put nije Malcoma uvrstio u sastav koji konkuriše za meč. Također, mnogima se ne sviđa što Ousmane Dembele počinje utakmice s klupe, a ispred njega prednost ima Rafinha. Upravo je Dembele zatresao mrežu Vallecana za 2:2 i tako najavio preokret. No, Valverde je odlučio da objasni stvari oko Malcoma i Dembelea.

"Sigurno da će Malcomovo vrijeme doći i on će dobiti šansu da igra. Pred svaki meč pripremam spisak igrača koji će mi trebati za utakmicu, a koji neće. Nekada će izostati Malcom, a nekada Dembele", izjavio je Valverde.

Top Komentari

Bayern Munchen
Ne razumijem ovo,doslovno ukradu igraca zatim ga drze na tribinama
15 1
Konj konjski
Da hoce ovaj valverde otici rodio bih se
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi