U Jajcu zabrinuti, upitan meč Metalleghea i Želje

Kiša neprestano pada

U Jajcu zabrinuti, upitan meč Metalleghea i Želje

E. Škorić

Jaka kiša koja je danas padala u Jajcu pretvorila je određene dijelove terena na stadionu Mračaj u blato.

Metalleghe sutra dočekuje Željezničar u Jajcu u susretu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Dolazak Plavih svakako je pravi poziv za domaće navijače da dođu na stadion, ali nije isključeno da se meč i odgodi, ukoliko se padavine nastave.

Ispred golova na Mračaju blato, što svjedoči i fotografija dvojice golman Metalleghea s današnjeg treninga, no na ostalim dijelovima terena već se može igrati. Ipak, ukoliko kiša ne prestane, onda bi se mogli stvoriti ozbiljni problemi.

Padavine su najavljene i za sutra, ali organizatori čine sve što mogu da osposobe teren i da se duel Metalleghea i Željezničara na kraju ipak odigra u predviđenom terminu od 16:00 sati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi