U Jedinstvu čekaju Senegalca

Modou zadovoljio na probi

U Jedinstvu čekaju Senegalca

Senegalac sa italijanskim pasošem Serigne Modou (24), kako stvari stoje, pojačat će Jedinstvo. 

Ovaj tamnoputi fudbaler je Pod borićima neko vrijeme boravio na probnom radu, a ono što je pokazao kroz treninge i pripremnu utakmicu protiv Željezničara iz Banjaluke (1:0) je zadovoljilo stručni štab.

Do realizacije je preostalo još riješiti problem administrativne prirode, a Bišćani se nadaju da će Modoua uspjeti registrovati, jer, kako navode, radi se o fudbaleru koji biti pojačanje za Jedinstvo.  

Modou je inače po vokaciji napadač, a jednako dobro može i pokriti pozicije na krilu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posljednji angažman je imao na Islandu, gdje je igrao za IR Reykjavik, a kroz dosadašnju karijeru je još bio član Bolungarvika (Island), Drobak-Frogna (Norveška), Cercede (Španija) i Sarego Calcija (Italija).

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi