U Jedinstvu nema odmora, stiglo prvo pojačanje

Pred Bišćanima borba za opstanak

U Jedinstvu nema odmora, stiglo prvo pojačanje

Iako je spuštena zavjesa na prvi dio sezone u 1. ligi FBiH, za ljude u NK Jedinstvo odmora nema.

Crveno-bijeli predvođeni Senadom Repuhom na pauzu su otišli s 14. pozicije, a kako bi po ko zna koji put izbjegli ispadanje u niži rang, morat će se adekvatno pojačati tokom zimske pauze.

Da u klubu ne sjede skrštenih ruku svjedoči i to što je Jedinstvo već angažovalo prvo pojačanje. Riječ je o 26-godišnjem defanzivcu Arminu Sarvanu koji Pod boriće dolazi iz GOŠK-a, a želja Bišćana je već neko vrijeme.

Informaciju o Sarvanovom dolasku potvrdili su iz kluba, ali i sam fudbaler koji se nada da će opravdati povjerenje i pomoći Jedinstvu da ove sezone zadrži prvoligaški status.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svoju karijeru Sarvan je inače započeo u Olimpiku, a prije nego što je došao u GOŠK još je oblačio dresove Radnika iz Hadžića, Goražda, Rudara i Viteza. Bio je ranije i juniorski reprezentativac BiH.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi