U junu došao u Slobodu, sada već našao novi klub

Otišao u Sloveniju

U junu došao u Slobodu, sada već našao novi klub

Defanzivac Petar Dodig nije se dugo zadržao u redovima Slobode.

Dodig je sredinom juna s tuzlanskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor, ali kako od starta sezone nije zaigrao niti minutu, odlučio je da napusti Tušanj.

Onim što je pokazao Dodig kroz treninge i pripremne utakmice Tuzlaci očito nisu bili zadovoljni, a ovaj fudbaler svoju karijeru nastavit će u Sloveniji, tačnije u tamošnjoj 2. ligi.

Klub za koji će nastupati u narednoj sezoni je NK Brežice 1919, a transfer su potvrdili i na zvaničnoj stranici, vjerujući kako će im biti korisniji nego Slobodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Dodig je ponikao u Širokom Brijegu, no kako na Pecari nije dobio priliku, karijeru je u međuvremenu gradio igrajući za GOŠK, Neretvanac i Sesvete.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti