U Krupi na Vrbasu sve pod snijegom osim fudbalskog terena FK Krupa

Pripremaju se za proljetni dio

U Krupi na Vrbasu sve pod snijegom osim fudbalskog terena FK Krupa

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe vrijedno rade u sklopu priprema za drugi dio sezone, a problem im ne predstavlja čak ni snijeg koji pada u našoj zemlji.

Snijeg je prouzrokovao mnoge probleme u Bosni i Hercegovini, no u FK Krupa su oduševili svoje igrače kada su jutros stigli na trening. Teren je bio u potpunosti očišćen i spreman za trening dok je sve okolo stadiona bilo "zatrpano" snijegom.

Fudbaleri Krupe nemaju problema s vremenskim neprilikama u našoj zemlji, te bez problema se spremaju za proljetni dio Premijer lige BiH. Krupa će na svom terenu trenirati do ponedjeljka, a zatim će pripreme nastaviti u Hrvatskoj, tačnije Medulinu.

Ovaj tim očekuje i nekoliko pripremnih utakmica, te je jasno da je cilj Krupe da u drugom dijelu sezone izbori opstanak u društvu najboljih. Nakon prvog dijela Krupa se nalazi na posljednjem mjestu s 15 osvojenih bodova, te ima tri boda zaostatka u odnosu na pretposljednji GOŠK.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ja tuge I zalosti,ko igra u premijer ligi ccccc!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi