2

Komentari (2)

Volimsport
Ma šta ti laprdaš mrziš krupu iz vjerovatno nekih ličnih razloga ,ljudi su išli što neko drugi iz bl nije otišao imaju uslove najbolje u bl regiji i sređen kolektiv nikom ništa ne duguju i svoj su na svome .To što nisu ponovo premijer ligaš je igra politike a ne krupe .
2323
Pa koga zanima ta krupa vise...nisu sutnuli po golu protiv osijeka a ovi iz osijeka ih shvatili kao laksi trening..i sad pisanje kao da je krupa neznam sta uradila....Igrali bunker sa par pokusaja kontri i kao igrali su nesto..daj ne piaite vise te placene tekstove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.