U Krupi nisu zadovoljni samo igrom, nego i gostoprimstvom: Hvala Osijeku i želimo im mnogo sreće

Krupa gostovala u Gradskom vrtu

U Krupi nisu zadovoljni samo igrom, nego i gostoprimstvom: Hvala Osijeku i želimo im mnogo sreće

A. Beganović

Aktuelni osvajač Prve lige i Kupa Republike Srpske, FK Krupa, u subotu je u Osijeku odigrao prijateljski susret sa istoimenom domaćom ekipom, koja u sezoni ispred nas ima jedan cilj a to je osvojiti barem jedan trofej.

Slavio je Osijek s minimalnih 1:0, no Krupa je pružila odličnu partiju što se može zaključiti i iz izjave trenera Osijeka, Nenada Bjelice, koji je nakon meča istakao da nikako nije zadovoljan s onim što su prikazali njegovi izabranici.

Istina, imao je Osijek više izglednijih prilika, ali i Krupa je u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetila, a mladi trener ekipe iz Kanjona Tijesno, Vladimir Ilić, zadovoljan je ovom provjerom.

"Odlična utakmica, iako smo poraženi, moram reći da sam zadovoljan kako smo odigrali. U krajnjem slučaju, igrali smo protiv tima čija tržišna vrijednost je 20 miliona eura, a uspjeli smo pružiti dostojan otpor. Imali smo i neke prilike, tako da doista moram biti zadovoljan. Mislim da sve ide onako kako smo zacrtali i da ćemo spremni dočekati prvenstvo", za SportSport.ba je istakao Ilić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

No, nisu u Krupi zadovoljni samo igrom, odnosno čelnici kluba iz Kanjona Tijesno imaju samo riječi hvale i za čelnike Osijeka koji su ih prema njihovim riječima, dočekali na jedan fenomenalan način.

"Mogu samo reći, hvala Osijeku. Dočekani smo na jedan fenomenalan način i po tom se vidi da se radi o jednom velikom klubu. Osjećali smo se u Osijeku kao kod kuće, a nadam se da ćemo uskoro imati priliku da im se revanširamo za sjajno gostoprimstvo", kratko je za SportSport.ba izjavio Dragomir Ilić, čovjek koji je zajedno sa svojim bratom Draškom i ostalim saradnicima od Krupe napravio klub koji je rado viđen gost i van granica naše zemlje.

Top Komentari

Volimsport
Ma šta ti laprdaš mrziš krupu iz vjerovatno nekih ličnih razloga ,ljudi su išli što neko drugi iz bl nije otišao imaju uslove najbolje u bl regiji i sređen kolektiv nikom ništa ne duguju i svoj su na svome .To što nisu ponovo premijer ligaš je igra politike a ne krupe .
0 0
2323
Pa koga zanima ta krupa vise...nisu sutnuli po golu protiv osijeka a ovi iz osijeka ih shvatili kao laksi trening..i sad pisanje kao da je krupa neznam sta uradila....Igrali bunker sa par pokusaja kontri i kao igrali su nesto..daj ne piaite vise te placene tekstove
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi