U Las Palmasu nezadovoljni Jeseom
Foto: EPA

Nije zadovoljio očekivanja

U Las Palmasu nezadovoljni Jeseom

Španski napadač Jese Rodriguez je u januaru stigao na posudbu u Las Palmas iz PSG-a ali se, kao ni u Parizu, ni tamo nije najbolje snašao.

Do sada je Jese upisao devet prvenstvenih nastupa za Las Palmas i postigao je samo dva gola, što je premalo za napadača takvog kalibra.

O tome je govorio i trener Las Palmasa Quique Setien, koji je priznao da je Jese za sada njihovo veliko razočarenje.

"Kao i od svih drugih pojačanja, i od Jesea smo imali određena očekivanja. Međutim, on ih za sada nije ispunio", rekao je Setien, te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da mu nije lako i upravo zbog toga mu moramo biti podrška".

Jese Rodriguez je fudbaler PSG-a od ljeta 2016. godine kada je za 25 miliona eura stigao iz Real Madrida. Posudba mu ističe na kraju sezone, ali veliko je pitanje hoće li mu francuski prvak ponovo ukazati povjerenje ili nekada jednog od najtalentovanijih španskih napadača čeka nova posudba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi