U Laziju ljuti na Mladena Krstajića

Ne štedi Milinković-Savića

U Laziju ljuti na Mladena Krstajića

E. Škorić

U rimskom Laziju nisu zadovoljni što je Mladen Krstajić odlučio zadržati Sergeja Milinković-Savića.

Krstajić je privremeno selektor Srbije, no mogao bi bivši reprezentativac Orlove da povede i u Rusiju. On je sjedio na klupi Srbije u 2:0 pobjedi nad Kinom u prijateljskom meču.

I dok je Romin Aleksandar Kolarov presjedio meč, igrač Lazija Milinković-Savić nije bio pošteđen i u Rim će doći dva dana prije derbija sa Romom. 

Očekivali su u Laziju da Krstajić pusti Savića prije meča s Južnom Korejom koji se igra sutra, ali ipak im želja nije ispunjena, pa će talentovani veznjak tek kasnije doći u Italiju, po svemu sudeći u četvrtak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nebesko-plavi su ovo na neki način shvatili kao da Krstajić više pazi na Romu nego na Lazio, mada u suštini, jasno je koliko je SMS bitan Orlovima, a kod bivšeg selektora Slavoljuba Muslina nije ni igrao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi