U Madrid će samo danas sletjeti čak 28 aviona iz Liverpoola

Nevjerovatan interes za finale Lige prvaka

U Madrid će samo danas sletjeti čak 28 aviona iz Liverpoola

Endin Čaušević

U Madridu se večeras igra veliko finale Lige prvaka u kojem se sastaju Liverpool i Tottenham.

Velika euforija na ulicama glavnog grada Španije traje već danima, a navijači engleskih klubova lagano su okupirali centar grada.

Dolazak većine navijača Liverpoola i Tottenhama očekuje se danas, a angažovan je veliki broj policajaca.

Njihov zadatak je da spriječe sve moguće sukobe jer je poznato da engleskim navijačima ne treba mnogo da izazovu neku tuču ili svađu.

Interes za večerašnji meč je nevjerovatan, a veliki broj navijača oba kluba će doputovati u Madrid iako nemaju kartu za večerašnje finale na stadionu Wanda Metropolitano.

Španski mediji prenose da se večeras sprema invazija engleskih navijača, a posebno onih koji stižu iz Liverpoola. Naime, danas će na madridski aerodrom sletjeti čak 28 aviona iz Liverpoola.

Također, očekuje se veliki broj navijača iz Londona, ali i iz Dublina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se tiče kladionica mnogi su iznenađeni velikom razlikom kada su u pitanju kvote. Jasno je svima da je Liverpool favorit, ali mnogi vjeruju da je previše što je razlika u kvotama na pobjedu baš toliko velika. Kvote možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi