U Manchester Unitedu ostali bez teksta kada im je Dortmund otkrio koliko Sancho košta

Ništa od transfera?

U Manchester Unitedu ostali bez teksta kada im je Dortmund otkrio koliko Sancho košta

E. Čaušević

Engleski reprezentativac Jadon Sancho prije tri godine stigao je u Borussiju Dortmund i oduševio je svojim igrama.

Sancho je u Dortmund stigao iz Manchester Cityja za svega osam miliona eura i jasno je da će njemački klub zaraditi ogroman novac kada odluče da ga prodaju.

Već neko vrijeme se piše o tome da ga Manchester United želi dovesti u svoje redove, ali kriza izazvana pandemijom koronavirusa je poremetila planove Crvenih đavola.

Naime, United nije u mogućnosti platiti više od 80 miliona eura za Sancha i nadali su se da će Dortmund sniziti cijenu. No, čelnici kluba s Old Trafforda ostali su u šoku kada su vidjeli koliko njemački klub traži za Engleza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ugledni Bild objavio je danas da su iz Dortmunda odgovorili na upit Uniteda oko Sancha i njegove cijene, te su poručili da on može ići samo ukoliko oni plate nevjerovatnih 128 miliona eura.

Jasno je da United nije u mogućnosti da izdvoji toliko novca za Sancha i kako stvari stoje njega ćemo u naredne godine gledati u dresu Dortmunda.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SirAlex
Kako vi znate da su ostali bez teksta? Pišete tako glupe naslove.
5 2
dadopd
Nije budala otici u propali klub.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije