U Mostaru sutra prikazivanje filma o pokojnom Krešimiru Bandiću

Premijera u hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače

U Mostaru sutra prikazivanje filma o pokojnom Krešimiru Bandiću

Sutra se navršava tužnih godinu dana od prerane smrti bivšeg golmana HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg Krešimira Kete Bandića.

Podsjetimo, 05.03.2019. prilikom posjeta prijatelju s kojim se družio i smijao Ketu je iznenada izdalo srce s nepune 24 godine, a vijest o njegovoj smrti poput požara se proširila bh. javnošću a i mnogo šire.

Tim povodom sutra će u Mostaru u hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača biti premijerno prikazan dokumentarni film o ovom mladom momku koji je prerano napustio svoje najbliže, djevojku i prijatelje. Krešimir je za svog života bio iznimno popularan u svlačionicama svojih klubova a o njemu su svi imali riječi hvale. Film je rađen u projekciji RTV HB, a autor filma je mostarski novinar Albert Pehar. 

U fimu mnogi Ketini suigrači, prijatelji i članovi obitelji govore o njemu i njegovom kratkom ali sadržajnom životu. Premijera filma je u 19h a ulaz u dom Herceg Stjepan Kosača je besplatan. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi