U narednim danima pada odluka: Sarić dobio bogatu ponudu

Najavljivao se transfer u Tursku, ali...

U narednim danima pada odluka: Sarić dobio bogatu ponudu

Fudbalski reprezentativac BiH Elvis Sarić još vaga ponude nakon odlične sezone u dresu FK Sarajevo.

Sariću je po završetku sezone istekao ugovor sa bh. premijerligašem i kao slobodan igrač će preći u novi klub, no u ovom momentu je veliko pitanje koja će biti naredna stanica u njegovoj karijeri.

Proteklih sedmica Sarić se najviše dovodio u vezu sa prelaskom u Bešiktaš i Galatasaray, skauti ovih turskih klubova su ga navodno pratili u nekoliko navrata, no kako se u međuvremenu ništa konkretno nije desilo teško je očekivati da će doći do transfera.

Finansijski najprimamljiviju ponudu Sarić je dobio iz Južne Koreje, a iako je u pitanju veliki novac, želja našeg fudbalera je, ipak, da se okuša u jačoj evropskoj ligi i ostane dio reprezentacije BiH. U igri su navodno još klubovi iz Belgije, pa i Rusije, a odluku o nastavku karijere Sarić bi trebao donijeti u toku sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni Sarić je kao igrač Sarajeva postigao pet golova i pritom upisao šest asistencija.

Top Komentari

drago789
Momce, u Koreju po pare, ako u toj jacoj evropskoj ligi krene lose, jedna polusezona ti ne znaci nista :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi