U narednim danima se očekuje potpis Đoke Milovića za Olimpik

Novo/staro lice na Otoci

U narednim danima se očekuje potpis Đoke Milovića za Olimpik

FK Olimpik je danas obavio prvi trening kojim je klub sa Otoke zvanično počeo pripreme za novu sezonu Premijer lige BiH.

Trener Darko Vojvodić je jučer obavio prozivku, a svi igrači koji su mu se odazvali su danas bili na raspolaganju za trening.

Iz FK Olimpik su danas saopštili da je sa ekipom na terenu Internacionalnog univerziteta na Ilidži trenirao i Đoko Milović, igrač koji je dobro poznato lice na Otoci.

Naime, 27-godišnji Milović je više od tri godine nosio dres Olimpika prije nego što je ljetos otišao u Rudar Prijedor.

Nakon samo jedne sezone se, međutim, ovaj desni bek vraća u Olimpik kojem će pokušati pomoći u povratničkoj sezoni Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Milović je osim za Olimpik i Rudar u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao još za GOŠK, bijeljinski Radnik i Leotar.

Novi/stari premijerligaš je istakao da bi ugovor sa Milovićem u narednim danima trebao biti i zvanično potpisan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi