U NK Bratstvo se smatraju prozvanim: Nismo dužni, ali želimo upoznati javnost...

Zbog čega je prvi napadač Bajić propustio meč?

U NK Bratstvo se smatraju prozvanim: Nismo dužni, ali želimo upoznati javnost...

S. Mlaćo

Bratstvo je jučer lagano poraženo od Veleža na svom terenu 3:0. Rođeni su furiozno prošli Gračanicu i zadržali lidersku poziciju tri kola prije kraja sezone.

Bratstvo nije bilo na svom nivou, čak naprotiv. Domaći su djelovali bezidejno i veoma nezainteresirano, što su Mostarci iskoristili i postigli tri pogotka.

Posebno zanimljivo jeste da u zapisniku Bratstva nije bilo Koste Bajića koji je postigao četiri pogotka u drugom dijelu sezone.

Iz Bratstva su se očigledno smatrali prozvanim za neigranje Bajića pa su se oglasili na zvaničnoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Obzirom na veliki broj medijskih natpisa kao i pitanja vezanih o našem napadaču Kosti Bajiću, iako nismo dužni, želimo da upoznamo javnost sa razlogom zbog kojeg je Kosta propustio jučerašnju utakmicu. Naime, on se povrijedio na susretu protiv Novog Travnika, te je u toj utakmici zamijenjen upravo zbog povrede. Nažalost nije se uspio oporaviti za utakmicu protiv Veleža, te je sa tribina bodrio svoje saigrače. Njegov nastup u narednom kolu protiv visočke Bosne je također pod velikim znakom pitanja", stoji na facebook stranici.

Treba istaći da je Bratstvo sredinom poluvremena ostalo bez kapitena Edina Šuše koji je zbog povrede morao van terena.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
LP ?? bratstvu!! pustite ovaj portal i ne obracajte paznju!!! ja u svom životu nisam vidjelo lošijeg portala!! neškolovanijeg!! direktnije smješnog!! samo neznam odakle im ovlika mrznja prema veležu!! Zelim vama prijateljskom klubu bratstvu!! da iduce godine se plasirate u pl ako Bog da!! ?
7 0
chs1975mostar
eto STA vise hoce i ovaj portal i Olimpik!!velez se dva puta okliznuo !!gorazde..zvjezda.. a Olimpik je klub za preskakanje!! pa pisite da nikad jos niko u pl ni u prvoj ligi FBIH ni prvoj ligi RS nije na polusezoni zavrsio vise od 39 bodova ((sto je velez uradio jesenas)) al eto Olimpik Ce napraviti rekord!! sad u ovom proljetnom dijelu 43boda!!@ jos 67 bodova je do sad najviše trebalo za osvajanje u Bosni i Hercegovini za jednu ligu!! i eto Olimpik je bolji od citiya i Liverpoola,, bravo sportsport.va i Olimpik!! zajedno ste jaci!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti