U NK Slaven očekuju prva pojačanja

Poturalić stiže na posudbu?

U NK Slaven očekuju prva pojačanja

Samir Mlaćo

Mirno je u zimskoj pauzi u redovima NK Slaven. Klub je za sada napustio samo Eldin Trumić koje je potpisao za premijerligaša Tuzlu City.

Trumić se povezivao sa povratkom u Budućnost iz Banovića, međutim na kraju je ipak odlučio se za Tuzlake i njegov odlazak će sigurno biti veliki problem za šefa struke Živiničana Adnana Jahića.

"Pripreme startaju 17.januara. Ostaju svi igrači osim Trumića koji je otišao u Tuzlu City. Sigurno da će biti pojačanja, to će biti nogometaši do 21 godine, što nam je prioritet", kaže trener Slavena Adnan Jahić.

Na posudbu bi u Slaven mogao stići Husein Poturalić koji se nije naigrao u Tuzli City, ali dogovor zvanično nije postignut. Poturalić je tokom prvog dijela sezone minutažu dobijao na kapaljku, a prethodno je bio prvi strijelac Bratstva iz Gračanice i dobro poznaje stanje u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi