Salihović: Moramo se dobro pojačati ako mislimo opstati u ligi
Sjajni fudbaler tima iz Živinica neriješiva je enigma za protivnike u Prvog ligi FBiH

Najbolji fudbaler Slavena za SportSport.ba o protekloj polusezoni

Salihović: Moramo se dobro pojačati ako mislimo opstati u ligi

E. Dindić

Sjajni fudbaler Slavena iz Živinica Mirnes Salihović, ovu polusezonu u Prvoj ligi FBiH bio je udarna perjanica trenera Adnana Jahića. Polusezonu su završili na 12. mjestu sa 16 bodova, te ih svakako očekuje velika borba za opstanak u drugom dijelu sezone.

Mirnes Salihović za SportSport.ba remizirao je prvi dio sezone, kako je zadovoljan svojim nastupima...

"Prema prikazanoj igri nismo zaslužili ovu poziciju na tabeli. Nedostajalo nam je sportske sreće u nekim utakmicama, posebno bi izdvojio protiv Jedinstva, Zvijezde i Veleža kući gdje smo trebali bar po bod kući. Na proljeće moramo se još više pojačati u svim linijama, jer dosta timova će se boriti za opstanak. Ove godine mnogo više klubova ispada iz lige, biće teško",  rekao je Salihović te dodao:

Što se mene i mog učinka tiče, ja sam zadovoljan mada je mogao biti još koji pogodak na mom kontu. U narednim danima ću sjesti sa ljudima iz Slavena da vidimo da se dogovorimo za nastavak saradnje, jer moram reći da i tu nije bilo najsjajnije, a dobio sam i nekoliko ponuda za drugi dio sezone, pa ćemo vidjeti šta će se desiti", završio je Salihović.

Top Komentari

Gari Garinča
Druga liga sjever, plače za vama.
5 10
yess81
Gari Garcina,a znas li da ti i žena place za drugima
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi