Todorović častio fudbalere federalnog prvoligaša nakon teškog gostovanja
Darko Todorović je na jednom treningu Salzburga zadobio povredu ligamenata, pa nije bio na raspolaganju Prosinečkog za utakmice protiv Austrije i Španije

Gest vrijedan hvale

Todorović častio fudbalere federalnog prvoligaša nakon teškog gostovanja

Fudbaleri federalnog prvoligaša Slavena iz Živinica u prošlom kolu su imali teško gostovanje kod Metalleghea. Slaven je poražen sa 2:0, ali je rapoloženje fudbalerima ove ekipe na povratku iz Jajca popravio Darko Todorović.

Naime, Todorović je osigurao ručak fudbalerima Slavena na povratku sa utakmice u Jajcu. Inače, njegov brat Davor brani boje upravo tima iz Živinica.

Nakon ovog lijepog gesta, NK Slaven se na svojoj FB stranici zahvalio Todoroviću riječima: "Naš reprezentativac, naš ponos, veliko mu hvala, kolektiv NK Slaven. Hvala Darko".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, bh. reprezentativac i fudbaler Red Bull Salzburga Darko Todorović se u posljednje vrijeme muči sa povredom, pa ga Robert Prosinečki nije mogao koristiti u susretima sa Austrijom i Španijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi