U novoj sezoni Premijer lige na suprotnim stranama će se naći i dva brata

Po drugi put u karijeri

U novoj sezoni Premijer lige na suprotnim stranama će se naći i dva brata

A. Čaušević

Nova sezona Premijer lige startat će u prvim danima augusta, a s posebnom pažnjom će se pratiti u porodici Dujaković. 

Naime, u takmičarskoj godini 2020/21 na suprotnim stranama naći će se braća Dujaković, Siniša i Nikola. 

Siniša ima 28 godina i dobro je poznato ime s bh. terena. Već dugo godina igra u Premijer ligi, do sada je skupio 94 nastupa u bh. eliti uz tri gola. Trenutno je član Borca, a ranije je nastupao za Metalleghe BSI.

Mlađi brat Nikola (24) je član Krupe već nekoliko godina još otkako je završio omladinske selekcije u Borcu. Ovaj klub nije napuštao ni kada su ispali u Prvu ligu RS.

Inače, njih dvojica su već ranije igrali u Premijer ligi na suprotnim stranama. Bilo je to 2016. godine kada je Nikola nosio dres Krupe, a Siniša bio član Metalleghea BSI.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U novoj sezoni braća Dujaković će se na suprotnim stranama naći u šestom kolu kada će Borac u lokalnom derbiju dočekati Krupu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajdo_psycho
Također će se naći na suprotnim stranama braća Zec jedan je u sarajevskom klubu Željezničar a jedan u prelijepom gradu Bosne i Hercegovine Mostar Asim vs Ermin tko će biti uspješniji ostaje nam da vidimo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi