Zmajevi će imati podršku

U organizaciji Centrotoursa 300 navijača otputovalo u Dublin

M. Skaka

Agencija Centrotours pobrinula se da navijači bh. reprezentacije uspješno otputuju na uzvratnu utakmicu baraža protiv selekcije Republike Irske. 

Zahvaljujući aranžmanu Centrotoursa iz Sarajeva je otputovalo 300 navijača da bodri našu reprezentaciju u Dublinu, a za SportSport.ba je ispred agencije govorio direktor Muamer Lutvić koji očekuje da će sve proći po planu. 

"Jučer smo imali charter kojim je otputovala reprezentacija u Dublin i oko 100 navijača, tako da je ovo drugi let u našoj organizaciji koji treba krenuti oko 11 sati. Sve ide po planu, a dobro je što nema magle. Očekujemo da će program biti dobro realizovan kao i do sada", kazao je direktor Muamer Lutvić pred polazak u Dublin, te dodao:

"Što se tiče sportskih putovanja, nakon utakmice u Dublinu organizovali smo putovanje na derbi Real Madrid - Barcelona. Nakon toga u planu je odlazak na utakmicu Barcelona - Roma u okviru Lige prvaka, a u prodaji je trenutno i finale Lige prvaka u Milanu. To su ukratko programi koji su sada aktuelni, a organizujemo i putovanje na utakmicu Lazio - Roma."

Na pitanje kakav rezultat očekuje u Dublinu, Lutvić je odgovorio: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bilo koja pobjeda. Ja se nadam da ćemo uspjeti, jer vidjeli smo da Republika Irska nije reprezentacija koja se ne može pobijediti", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.