U Parizu već možete kupiti Neymarov dres

Potpisuje za PSG

U Parizu već možete kupiti Neymarov dres

Endin Čaušević

Najveća transer saga ovo ljeta oko prelaska Neymara iz Barcelone u redove PSG bliži se kraju.

Barcelona je danas potvrdila zvanično da Neymar više nije igrač ovog kluba jer je odlučio sam otkupiti svoj ugovor za 222 miliona eura nakon što La Liga nije prihvatila ponudu PSG-a. Neymar se trenutno nalazi u Portu gdje bi trebao proći ljekarske preglede i potpisati za francuski tim.

Zvanično predstavljanje Neymara bit će upriličeno ispred Eiffelovog tornja u Parizu u narednim danima. U glavnom gradu Francuske vlada velika euforija, a dresove PSG-a s Neymarovim imenom već možete kupiti u Parizu. Kako stvari stoje Brazilac će u novom timu zadružiti desetku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi