U ponedjeljak okupljanje Zmajeva

Kreću pripreme za Finsku i Grčku

U ponedjeljak okupljanje Zmajeva

Fudbalska reprezentacija BiH okupit će se u ponedjeljak i započeti pripreme za nadolazeće utakmice.

Zmajeve, podsjetimo, u okviru kvalifikacija za Euro 2020. očekuju dueli s Finskom i Grčkom, a selektor Robert Prosinečki okupljanje za ovu reprezentativnu akciju zakazao je za 7. oktobar.

I ovoga puta baza naših fudbalera bit će Zenica, odnosno Trening centar N/FSBiH, a do prve utakmice koje se igra 12. oktobra bit će odrađeno ukupno pet treninga.

Poslije utakmice s Finskom, već sutradan u jutarnjim satima u planu je let iz Sarajeva u Atinu, gdje će naši fudbaleri isti dan od 18:30 sati odraditi i trening na OACA stadionu.

Na popisu selektora Roberta Prosinečkog pred duele s Finskom i Grčkom se nalaze sljedeći igrači:

Golmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić.

Odbrana: Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Eldar Ćivić, Marko Mihojević, Adnan Kovačević, Zoran Kvržić, Sead Kolašinac.

Vezni red: Stjepan Lončar, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Amer Gojak, Haris Duljević, Mate Jajalo.

Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Armin Hodžić, Edin Višća, Izet Hajrović.

Top Komentari

teddy sheringham
A sada lagano baklave, kafane, mame, tate, rodbina, prijatelji. Teferič ekipa stiže.
3 0
BJB1
Idemo na cevape i muziku
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi