U Prokosovićima se niko ne može skoncentrisati na utakmicu, a razlog je Kemal Malovčić!

Kemin hit se ori stadionom...

U Prokosovićima se niko ne može skoncentrisati na utakmicu, a razlog je Kemal Malovčić!

U Prokosovićima se u ovim trenucima igra očigledno vrlo zanimljiv susret između istoimenog domaćina i Gradine iz Srebrenika, a da su ovakve utakmice stvarno posebne dokazuje i nekoliko detalja koji se mogu vidjeti samo u ovakvim ligama.

Pred sami kraj prvog dijela utakmica je zaista pala u prvi plan jer se niko nije mogao skoncentrisati na ono što se dešava na terenu obzirom da se u obližnoj kući orio hit Kemala Malovčića.

'Ko gubi, ko gubi, ko gubi, mora tugu kriti, ko gubi, ko gubi, jednom će srećan biti', pjevušili su navijači na tribinama dok su pokušavali gledati utakmicu.

S druge strane, raspjevana ekipa sa balkona nije ni obraćala pažnju šta se dešava na terenu, njima je samo bilo bitno da meso ne bude prepečeno...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Promo

Top Komentari

burek_sa_mesom
OVO JE BOSNA!!!
0 5
AgresivnoDjubre
Jebo navijace,igracima odgovara muzika.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi