U prvom dijelu sezone 64 utakmice u direktnom prenosu: Pogledajte kada i na kojem kanalu

U prvom dijelu sezone 64 utakmice u direktnom prenosu: Pogledajte kada i na kojem kanalu

1. kolo

Adnan Beganović

Za dvanaest dana počinje nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine, a kao i ranijih godina ljubitelji domaćeg fudbala imat će priliku putem televizijskih ekrana pratiti veliki broj utakmica.

Sloboda - Radnik (21. 07, 20:30 - BHT)
Široki Brijeg - Čelik (21. 07, 21:00 - Moja TV)
Sarajevo - Zrinjski (21. 07, 19:00 - Moja TV)
Željezničar - Borac (20. 07, 20:30 - Moja TV)

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
BRAVO ! PO TRI UTAKMICE PO KOLU SAMO NA MOJA TV ! NAJVIŠE PLATE I NORMALNO DA NAJVIŠE KROZ TV PRAVA I DOBIJU ! A OVI SELJOBERI STO KUKAJU, PA MOJA TV NAJVISE KOROSNIKA IMA U KANTONU SARAJEVO I NORMALNO DA CE PRENOSITI NAJVECI BH KLUB SVAKO KOLO, A ZATIM I TRECI NAJVECI BH KLUB FKS !
0 10
Cogo111
Nek vi prenosite sarajevske debile bas u svakom kolu ccc
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi