6

Komentari (6)

luks-02
Real madrid-the controversial road to kiev
andi
A usput,prva liga federacije i suđenje ,sudije treba u HAG,i to zboh uništenja sporta,TO SU GNJIDE LJUDI BEZ KARAKTERA I LIGA SE FEDERALNA IGRA SAMO ZA SUDCE. fuuuj kako žalosno
andi
Ma tako to Španci rade,KLADIONICA JE ĆUDO,,,SUDIJA 100 POSTO SUDIO ZA BETIS,ali ovo je sezona Reala,nema dalje,MENDI,HAZARD,MODRIĆ,BENZEMA,BEYL,RAMOS,MARSELO,i ova ostala pistava koju imaju na celu sa ZIDANOM su prvaci aBd.
douglasssy
Hah, čist penal, spriječio dalje kretanje lopte u kazneni prostor, lopta odskočila do golmana. Ali opet, sta se sve Realu sudilo, ovo je vise fudbalska karma. Ali cist penal je bio.
Syr
a ne svira se sad penal ako se prije kontakta lopte s rukom odbije od drugi dio tijela igraca ili zemlju ili ako je ruka okrenuta prema zemlji tj terenu il ajmo reci nalazi se u "prirodnom polozaju" da je igrac stajao i ruka mu bila ispruzena u trenutku kontakta sigurno bi bio penal..ovako ne.
andi
Nemas pojma druze,,Penal ko kuća sve jasno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.