U Realu razočarani kada su shvatili da im Jović ponovo nije rekao istinu oko povrede

Nije se povrijedio jučer...

U Realu razočarani kada su shvatili da im Jović ponovo nije rekao istinu oko povrede

E. Čaušević

Real Madrid jučer je saopštio da je Luka Jović na treningu slomio stopalo, te da ga očekuje duža pauza.

Jović je u kraljevski klub stigao prošlog ljeta za 60 miliona eura iz Frankfurta, ali mu u Madridu nikako ne ide. Srbijanski napadač je često u centru pažnje zbog dešavanja van terena i čini se da je najmanje fokusiran na fudbal.

On je prije mjesec dana bio na velikom udaru javnosti kada je na svoju ruku odlučio da napusti Madrid i vrati se u Beograd. Bio je jedini igrač Real Madrida koji nije boravio u glavnom gradu Španije tokom pandemije koronavirusa.

Jović se prije nekoliko dana vratio u Španiju, te je prošao ljekarske preglede i testiranje na koronavirus, ali je već na prvom treningu slomio stopalo i očekuje se da će van terena biti najmanje dva mjeseca.

Međutim, Jović se našao na novom udaru jer se ispostavilo da je povrijeđen već neko vrijeme. Marca piše da se Jović povrijedio još dok je trenirao u Beogradu, ali da to nije nikome rekao iz ljekarskog tima Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogima je bilo čudno što se povrijedio odmah na početku treninga i to je slomio stopalo. Navodno, Jović je odmah priznao da osjeća bolove već neko vrijeme, te da se povrijedio dok je trenirao u kućnoj izolaciji u Beogradu.

Sigurno da će ovo dodatno uzdrmati njegov status na Santiago Bernabeu i bit će veliko iznenađenje ukoliko Jovića budemo gledali u dresu Real Madrida i naredne sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Ko i svaki srb laže
3 0
CD84
Kretencic!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi