U Romi imaju dobar razlog za dovođenje Kolašinca

Još jedan bh. reprezentativac na Olimpicu?

U Romi imaju dobar razlog za dovođenje Kolašinca

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac se još prije nekoliko mjeseci dovodio u vezu sa prelaskom u Romu, a ta tema je ponovo postala aktuelna u italijanskim medijima.

Prema pisanju Calciomercata, na Olimpicu su i dalje vrlo zagrijani za fudbalera Schalkea, a Rudi Garcia bi njegovim dovođenjem želio riješiti veliki problem svog tima.

Roma ove sezone prima previše pogodaka i odbrana Vučice je već okarakterisana kao daleko najslabiji dio tima. Upravo zbog toga, Garcia želi pojačanja, a Kolašinac se Rimljanima čini kao idealno pojačanje.

Prije nekoliko dana smo pisalo i potencijalnim problemima u realizaciji ovog transfera. Dok Schalke insistira isključivo na prodaji, Roma Kolašinca želi dovesti na posudbu, što se ne uklapa u planove kluba iz Gelsenkirchena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Schalke je za Kolašinca odredio obeštećenje u iznosu od sedam do osam miliona eura, pa ostaje da se vidi hoće li dvije strane pronaći zajednički jezik i da li ćemo u budućnosti gledati čak tri bh. reprezentativca u bordo dresu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.