U Romi već znaju šta je Totti odlučio

Tvrde italijanski mediji

U Romi već znaju šta je Totti odlučio

Italijanski Gazzetta Dello Sport tvrdi da u Romi znaju šta je njihov kapiten Francesco Totti odlučio kada je u pitanju budućnost.

Totti je jučer izjavio da je donio odluku, ali da je neće saopštavati još uvijek u slučaju da se ne predomisli. Gezzetta Dello Sport tvrdi da u Romi pretpostavljaju da će se Totti na kraju sezone oprostiti.

On ove sezone ne igra mnogo pod trenerskom palicom Luciana Spallettija, a obzirom da sve češće ima i problema sa povredama čini se da je došao kraj nevjerovatnoj karijeri.

Ipak, treba reći da se radi o, prije svega, nagađanju italijanskih medija koji su poznati po tome i da još uvijek ništa nije odlučeno konačno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Totti je za Romu debitovao 1993. godine i do sada je odigrao 612 mečeva i postigao 250 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti