8

Komentari (8)

Koljic treba svakako zvati u reprezetentaciju BH na prijateljskom susretu sa Spanijom i dati mu sansu makar u drugom poluvrijemenu.
Alkma
Treba i kojica i hajrovica pozvati hajrovic se vratio u formu
Koljic treba biti u reprezentaciji ali Hajrovic treba sacekati malo.
AmellemA
Zaslužio je poziv u reprezentaciju, a Kodro prvo treba biti standardan u klubu. Sramota ako Kodro opet dobije poziv ispred ovog momka.
ibrahim51
Bilo bi dobro da Koljica Prosinecki pozove. U svakom slucaju vise se moze dobiti nego izgubiti.Pokusati u tandemu sa Dzekom.
Babo
E pa haj sad Prosinecki izadji pred novinare i reci ko je taj,ili dao 2 gola hoće poziv...Ne kontam ove pozive nikako ocm i prije Prosineckog je bilo svasta,npr. Hajrovica se zvalo a frajer nije igro jedno 2 godine a redovno poziv dobijao kod Bazdarevica,a danas lik u top topova formi oa ništa. Zove se Kodro navijac ocm ko sto sam i sam mozda samo on pomalo trenira,uglavnom nije daleko od mene....dalje....Bajic-Kodro 2 isza prica,pa domle jbmu vise! Daj zovi onog lo zasluzi igrama redovnim!!!
Benjamingst
Zove Kodru koji ne igra, zove Nastica isto klupa.. its A Hajrovic koji igra skoro svaku utakmicu nezove. Koljica koji igra I Jo's zabija nezove. Vidjece se sad za Austriju I Spaniju sta je smislio.
Benjamingst
Robert bi trebao zvati Koljica u Reprezetaciju. Igrac je u formi a bogami Rumunska liga nije nista losija od drugih liga gdje nasi A Reprezeativci igraju. Jel ako zaigra u A repci I pokaze da je kvalitet I u Reprezentacij lahko moze do lige petice. Momak ima kvaliteta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti