U Rumuniji nemaju rješenje za Koljića: Novi gol bh. napadača
Koljić je u redove Craiove stigao na početku sezone, a sudeći prema onome što je dosad pokazao, njegovo dovođenje se za rumunski klub ispostavilo kao pun pogodak (Foto: CS Universitatea Craiova)

Briljira u dresu Craiove

U Rumuniji nemaju rješenje za Koljića: Novi gol bh. napadača

Doskorašnji napadač Krupe Elvir Koljić nastavlja sa sjajnim igrama i u novom klubu.

Njegova Craiova je u sklopu 13. kola rumunskog šampionata kao gost slavila protiv Astre s ubjedljivih 3:0, a strijelac zadnjeg pogotka bio je upravo Koljić koji je na taj način "začinio" trijumf svoje momčadi.

Koljić je u 72. minuti odlično istrčao kontru i iz prve uhvatio volej za konačnih 0:3.

Našem napadaču je ovo bio sedmi ovosezonski gol u sedam odigranih utakmica za Craiovu, što je svakako impresivna statistika, na koju vjerovatno imun neće ostati ni selektor Robert Prosinečki.

Gol pogledajte u priloženom videozapisu.

Top Komentari

AmellemA
Zaslužio je poziv u reprezentaciju, a Kodro prvo treba biti standardan u klubu. Sramota ako Kodro opet dobije poziv ispred ovog momka.
44 0
Babo
E pa haj sad Prosinecki izadji pred novinare i reci ko je taj,ili dao 2 gola hoće poziv...Ne kontam ove pozive nikako ocm i prije Prosineckog je bilo svasta,npr. Hajrovica se zvalo a frajer nije igro jedno 2 godine a redovno poziv dobijao kod Bazdarevica,a danas lik u top topova formi oa ništa. Zove se Kodro navijac ocm ko sto sam i sam mozda samo on pomalo trenira,uglavnom nije daleko od mene....dalje....Bajic-Kodro 2 isza prica,pa domle jbmu vise! Daj zovi onog lo zasluzi igrama redovnim!!!
40 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi