Marko Perišić za SportSport.ba

"U Sarajevo idemo po što bolji rezultat, ali konačna odluka pada u Mostaru"

Fudbaleri Zrinjskog sutra gostuju kod Sarajeva u okviru prvog meča četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Veliki derbi Sarajeva i Zrinskog igra se na Koševu od 17 sati i jasno je da će ovaj meč biti u centru pažnje. Iz tabora gostiju poručili su da dolaze po što bolji rezultat jer se revanš igra na njihovom terenu 13. marta.

Igrač mostarskog tima Marko Perišić pred sutrašnji meč izjavio je da vjeruje da će odluka oko putnika u polufinale pasti tek u Mostaru.

"Teška utakmica za nas. To će biti težak dvomeč i svi to znaju. Mislim da će se odlučivati na našem terenu za prolazak. Idemo u Sarajevo da izvučemo što bolji rezultat. Amotsfera je dobra, imamo par povrijeđenih igrača, ali imamo dovoljno kvaliteta da začepimo sve rupe", rekao je Perišić

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi