U Schalkeu priznali: Pokušavamo dovesti Khediru

Žele sjajnog Nijemca

U Schalkeu priznali: Pokušavamo dovesti Khediru

Edmir Škorić

Iz Schalkea su potvrdili kako pokušavaju da dovedu Samija Khediru.

Ranije je bilo nezvanično da Schalke želi Khediru, no u Gelsenkirchenu priznaju da već neko vrijeme pokušavaju da dovedu njemačkog reprezentativca.

“Imamo visoko mišljenje o Khediri jer je lider koji može da poboljša momčad. Ima nevjerovatnu reputaciju s reprezentacijom. Razgovarali smo više puta sa Khedirom”, kazao je predsjednik Schalkea Clemens Tonnies.

“Sada, sportski direktor Horst Heldt i agent Khedire moraju da pronađu zadovoljavajuće rješenje”, dodao je prvi čovjek kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Khedira je ove sezone imao problema s povredama i upisao je svega 11 nastupa za Real Madrid, a pokušava ga dovesti i Manchester United.2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti