23

Komentari (23)

Erda
Hana vam je jedina podrska,izdajica kao i vi gola se skinula i OPET NAJLJEPSA
Erda
Toliko ste jadni da vas se i Hrvatska stidi gamad jedna!!
stopkrkanima
Smijesna sakica maloumnika koja mrdnuti ne moze iz sirokog i kojima da nije BiH ne bi za hljeba imali.
Erda
Slazem se s tobom!!!
franjo25z
To su samo Bosanski katolici.....jer je Hrvat samo onaj u Hrvatskoj....
Bulle
Stoka ostaje stoka primitivizam nema sta.Navijam za Hrvatsku od pocetka jer igraju momci kapa dole al ne vrijedjam nikog,svaka cast na rezultatu ovo je sport a ne neki primitivni postupci.
Dobar,Los,Zao
Kazu Hana najglasnija bila!
Armiin Karamanlic
Ovo su ti kome vi dajete podrsku. Nemojte sad pametovati kao oni nemaju veze s fudbalom bla bla , pa ti isti igraju u reprezentaciji pola njih je iz BiH i mrze je. Sve su to ista govna samo im imena i pozicije ne dozvoljavaju da isto ovako skandiraju. Ovakvi su rusili stari most , pravili logore po Hercegovini i ubijali zene i djecu. Oni to i dalje sanjaju a vi zaboravite jebali vas oni. Necete jos dugo s 15 % na trenutnih 9 i jos koja godina nema vas. Pjevajte u Minhenu o HB.
rimke
sacuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junastva
Novak Profilćić
periguz opet hrvata citiraš
rimke
sacuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junastva
Kotromanić
Ako im je već toliko mrska Bosna,a s obzirom da imaju vec putovnice,nikom nece smetati da odsele se u Hrvatsku,pa onda iz Zagreba nek se hori,zasto ziviti tamo gdje ti je sve mrsko?
Novak Profilćić
neće seliti u hrvatsku, ona će doći u hercegovinu ...
Kotromanić
Na odmor moze u svakom slucaju...
Chupy
Ma neka ih ljudi neka pjevaju, 15% ih je bilo prije 20 god., sad je ih 9%, jos malo ce past na 3-4%, eeeeee tad ce kurac pjevati, trebat ce imat muda ko bivol a oni to nemaju, neka ih jos malo.
gladijajator
Pretpostavljam fakultetski obrazovana skupina momaka. nisu to neki klošari i narkomani.
DamirT
Benjamingst
Radi tih tkz hrvata nemogu da navijam za Hrvatsku. Koji su to kreteni samo. Zamisli BiH ode na SP daleko a u Zagrebu koji su to rodjeni Bosnjaci pocnu pjevati jebem te Hevatsko... pusi kur...c itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti