Kome to treba?

U Širokom Brijegu uz proslavu pobjede Hrvatske vrijeđana BiH

Stotine Širokobriježana je izašlo sinoć na ulice kako bi proslavilo pobjedu reprezentacije Hrvatske na Mundijalu protiv Rusije i prolaz u polufinale.

Tu priliku je dio neodgovornih navijača iskoristio da, onako usput, pošteno izvrijeđa domovinu u kojoj živi, radi, školuje se i zarađuje za hljeb - Bosnu i Hercegovinu i to bez apsolutno ikakvog povoda.

"Je*em te Bosno, je*em te ja, Hrvatska moja domovina" i "puši ku*ac, ko te je*e, možemo mi i bez tebe, Federacijo, Federacijo", pjevao je dio navijača tokom proslave pobjede Hrvatske protiv Rusije očigledno nemavši pojma da ta skandiranja nemaju ama baš nikakve veze sa Svjetskim prvenstvom, ni sa utakmicom Hrvatska-Rusija.

Podsjetimo, Hrvati i Rusi su nam sinoć priredili veoma lijep fudbal pun golova, lijepih poteza, drame i uzbuđenja i na kraju su reprezentativci Hrvatske otišli u polufinale gdje će igrati protiv Engleske.

Top Komentari

Benjamingst
Radi tih tkz hrvata nemogu da navijam za Hrvatsku. Koji su to kreteni samo. Zamisli BiH ode na SP daleko a u Zagrebu koji su to rodjeni Bosnjaci pocnu pjevati jebem te Hevatsko... pusi kur...c itd...
79 13
Kotromanić
Ako im je već toliko mrska Bosna,a s obzirom da imaju vec putovnice,nikom nece smetati da odsele se u Hrvatsku,pa onda iz Zagreba nek se hori,zasto ziviti tamo gdje ti je sve mrsko?
56 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi