"U Sloveniji ga se odrekli, sada će igrati s Džekom, Pjanićem..."

Novajlija u reprezentaciji BiH

"U Sloveniji ga se odrekli, sada će igrati s Džekom, Pjanićem..."

Dvadesetšestogodišnji napadač Irfan Hadžić jedno je od novih imena na spisku selektora reprezentacije BiH pred nadolazeće kvalifikacijske utakmice.

Kako se malo koji napadač može pohvaliti učinkom i minutažom, Prosinečki je odlučio posegnuti za novim rješenjima i na spisak uvrstiti ovog fudbalera koji je nedavno potpisao za turski Akhisarspor.

Za Hadžića je to ujedno i 11. stanica u prilično raznolikoj karijeri. Mediji u Sloveniji su se prisjetili kako je jedan dio nje Hadžić proveo i u tamošnjoj ligi nastupajući za Celje, no kako je u 16 utakmica zabio tek četiri pogotka, vrlo brzo su ga se odrekli i, ispostavit će se, napravili veliku grešku.

"U Celju su ga se odrekli, a danas ga je Prosinečki stavio rame uz rame s Džekom, Pjanićem...", navodi, između ostalog, tamošnja Ekipa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo je Celje bila posljednja stanica prije nego što je Hadžić odlučio da se vrati u BiH i 'resetuje' svoju karijeru. Najprije je briljirao u Radniku, golgeterske navike je prenio i u Zrinjski, što mu je u konačnici donijelo transfer u klub koji će se, najvjerovatnije, od sljedeće sezone takmičiti u 1. turskoj ligi.

Riječi hvale na ono što je Hadžić pružao u proteklom periodu imao je i selektor Prosinečki, koji je uvjeren kako će korpulentni napadač opravdati njegovo povjerenje.

Top Komentari

xhx19313
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. ------>>>> WebJob33.Com
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi