Zrinjskom skromna cifra za prodaju Hadžića?

Odigrao sjajnu predsezonu

Zrinjskom skromna cifra za prodaju Hadžića?

A. Čaušević

Irfan Hadžić je veoma blizu novog inostranog angžmana nakon odličnih nastupa u Zrinjskom ovog ljeta. 

Hadžić je odigrao briljantnu sezonu u Radniku, u redove Plemića je stigao kao slobodan igrač, ali u mostarskom klubu se nije dugo zadržao jer je Turska naredna stanica u njegovoj karijeri.

Odlični napadač je prije nekoliko dana otputovao na potpis ugovora sa Akhisarsporom za kojeg već nastupaju dva bh. internacionalca Avdija Vršajević i Edin Cocalić.

Prema neslužbenim informacijama koji stižu iz Turske Hadžičev transfer u redove turskog drugoligaša iznosit će 150.000 eura.

Na globalnom nivou se definitivno radi o skromnoj cifri, međutim ako se uzme u obzir da je Hadžić tek prije nekoliko mjeseci stigao pod Bijeli brijeg i to kao slobodan igrač njegova prodaja se na neki način može smatrati i odličnim poslom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnjak je za Zrinjski odigrao šest utakmica i postigao dva gola, oba u mečevima kvalifikacija za Evropsku ligu.

Prije Zrinjskog i Radnika igrao je za belgijski Zulte, holandski VIT, hrvatski Inter, slovačke Zlate Morawce, zatim ponovo belgijske Royal Antwerp i VW Hamme te slovenske Celje.

Top Komentari

Div iz šehera
Cuj samo 150.000 $ pa bolje ga zadržati
6 0
DamirT
Vala mogli su jos uzet...
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi