U Solskjaerovim rukama sudbine dvojice fudbalera Manchester Uniteda

Ističe im ugovor na ljeto

U Solskjaerovim rukama sudbine dvojice fudbalera Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Iz Manchester Uniteda su poručili da u januaru ne žele praviti mnogo promjena u igračkom kadru, ali da će vjerovatno biti nekoliko igrača koji će napustiti klub.

Crveni đavoli su trenutno u sjajnoj formi nakon što je Ol Gunnaro Solskjaer preuzeo trenersku palicu od Josea Mourinha. Norvežanin je jednostavno preporodio fudbalere Uniteda koji su počeli igrati kako se od njih očekuje, a rezultati su se odmah pokazali na terenu.

Iako navijači očekuju nekoliko pojačanja u januaru iz Uniteda tvrde da će doći vjerovatno samo jedan igrač. No, s druge strane lista igrača koji bi mogli otići je nešto duža, a na njoj se iznenađujuće nalaze Juan Mata i Ander Herrera.

Naime, ovim fudbalerima na ljeto ističe ugovor s Unitedom i ukoliko klub ne odluči u narednim danima da im ponudi novi onda postoji mogućnost da u januaru promijene sredinu. Engleski mediji navode da su njihove sudbine u Solskjaerovim rukama i da će on biti taj koji će odlučiti da li će ostati u klubu i dobiti novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njih na listi igrača koji se spominju da bi mogli otići nalaze se još Antonio Valencia i Phil Jones, a njima također ističu ugovori. S druge strane 19-godišnji Andreas Pereira će vjerovatno na posudbu do kraja ove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
Ol Gunnaro Solskjaer hahahaha ko piše ove tekstove
11 1
pogba69
Pereira ima 23 godine a ne 19
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi